Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

Avtalsnyheter och kampanjer

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi är här för att hjälpa dig!

 

 

Årets första Martin & Servera-kampanj igång

2019-02-13

Temat är hållbar utveckling. Kampanjen innehåller 8 prisbomber och massor av fina erbjudanden. Pågår tom 22 mars.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Storsäljare i fokus i pågående Martin & Servera-kampanj

2018-11-19

Massor av inspirerande kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen pågår fram till den 28 december 2018. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Swedol – ny avtalsleveranör

2018-11-13

Swedol är huvudsakligen inriktat på försäljning till små och medelstora företag inom kundsegmenten Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Hos Swedol finns bland annat elartiklar, verktyg, personlig skyddsutrustning, fordonstillbehör, hydraulik, lyft & last, förbrukningsvaror samt produkter för lantbruk och skogsbruk. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Direktavtal med Diskteknik

2018-10-08

UHPO har skrivit ett direktavtal med Diskteknik som innebär kraftigt rabatterade priser på städ/kem samt förmånligt serviceavtal. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer information.

 


 

Rejäla rabatter på lyftar mm.

2018-10-08

UHPO har skrivit nytt avtal med Handicare. Avtalet ger höga rabatter på taklyftar, manuella lyftar, glidlakan och glidmattor och badrumsprodukter för en säker badrumsmiljö. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer info.

 


 

Nytt avtal med Staples Brandpartner

2018-10-08

UHPO har utökat samarbetet med Staples och skrivit avtal med Brandpartner för all typ av profilartiklar. Avtalet innebär en unik fast rabatt på hela Brandpartners sortiment för UHPOs medlemmar. Läs mer på medlemssidorna eller kontakta UHPO för mer info.

 


 

Matlagningsglädje med Martin & Servera

2018-05-15

Massor av inspirerande kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen varar i 6 veckor, fram till den 22 juni 2018. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

Granngården – allt för det jordnära livet

2018-03-11

UHPO har skrivit avtal med Granngården, med unika priser för UHPOs medlemmar.Läs mer på medlemssidorna.

 


 

Kampanjpriser hos Net on Net

2018-03-11

Superpriser på tex Smart-TV, projektor, dammsugare, CAT smartpone mm. Kampanjen varar under mars och april 2018.Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 

EKO I FOKUS i årets första Martin & Servera-kampanj

2018-02-15

Massor av bra kampanjerbjudanden från flera olika producenter. Kampanjen varar i 6 veckor, fram till den 23 mars 2018. Passa på att bunkra med härliga ekovaror. Och missa inte prisbomberna!Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

 


 

 

 

MatHem ny UHPO-leverantör

2017-10-01

MatHem - en komplett matbutik online med färdiga matkassar, hemkörning av mat, recept och inspiration. Förmånligt avtal för UHPO-medlemmar. Läs mer på medlemssidorna.

 

 

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm