Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

UHPOs medlemmar har ordet

Det finns mycket att vinna på genom att låta UHPO hjälpa till med er avtals-upphandling. Framförallt sänker vi dina inköpskostnader! Men du får även mer tid över till din kärnverksamhet och du vet att du handlar med säkra och bra leverantörer.

Här är några medlemmar om sina upplevelser som UHPO-anslutna.

 

Saltå By

Följ med på en inspirationsdag på Saltå By med stjärnkocken Paul Svensson. För Saltå By är det köket och matsalen som är verksamhetens hjärta. Här samlas elever för återhämtning påfyllnad av energi. I köket står hållbarhet i fokus och nyligen. Via UHPOs avtal handlar man matvaror till köket, men även möbler, sjukvårdsartiklar, böcker och kontorsvaror.

Läs hela artikeln.

SALTÅ BY. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2019/20.


First Camp-Nordic Camping

Under 2019 slogs First Camp och Nordic Camping samman och blev Nordens största campingkoncern. Man har campingverksamhet på över 40 natursköna platser runtom hela landet. UHPO hjälper bland annat till att hålla ner inköpskostnader. Nu har även UHPOs medlemmar tillgång till ett rabattavtal för boende på anläggningarna.

Läs hela artikeln.

FIRST CAMP-NORDIC CAMPING. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2019/20.


Sundsgården

Naturskönt, utanför Östersund finner vi UHPO-medlemmen Sundsgården, som är en av landets största folkhögskolan. Samtidigt driver man konferens- och hotellverksamhet. I köket jobbar man med mycket vegetariskt på menyn och man försöker aktivt minska matsvinnet.

Läs hela artikeln.

SUNDSGÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2019/20.


Gammeluddshemmet

Gammeluddshemmet är ett privat vårdhem som drivs av familjen Egserius. En underbar plats att tillbringa sin sista tid i livet på, med fokus på livskvalitet i form av såväl omgivningar, social gemenskap och vård som den viktiga aspekten kring vilken mat som serveras.

Läs hela artikeln.

GAMMELUDDSHEMMET. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Skärgårdens Café & Restaurang på Vrångö

Att ankomma med båten till ön Vrångö i Göteborgs skärgård är idag en helt annan upplevelse än för fem år sedan. Numer möts du av Jennie och Madeleine som med själ och hjärta driver Skärgårdens Café. Här har de skapat en familjär atmosfär och på menyn finner du läckra bakverk och måltider tillagade från grunden. Utöver bra upphandlade priser så är medlemsskapet i UHPO även en källa till inspiration.

Läs hela artikeln.

SKÄRGÅRDENS CAFÈ & RESTURANG. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Säbyholms Montessori

Säbyholms Montessori är en skola med höga mål. Men det handlar inte enbart om att eleverna ska ges en utbildning som resulterar i höga betyg. När de lämnar skolan ska de dessutom vara goda samhällsmedborgare som har fått med sig många andra värden utöver ämneskunskaper – i form av demokrati och ett hållbart samhälle. De tar del av flera av UHPOs avtal, bland annat med Martin & Servera och Lekolar.

Läs hela artikeln.

SÄBYHOLMS MONTESSORI. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Wendelsberg Folkhögskola

I Mölnlycke strax utanför Göteborg tornar en storslagen byggnad som utstrålar mycket snickarglädje upp sig. I den herrgårdsliknande byggnaden bedriver IOGT-NTO folkhögskola, vandrarhem och konferensverksamhet. Man har sett stora skillnader i utgifterna sedan man blev medlemmar i UHPO. Även UHPO utbildningsfond är något man uppskattar och tar del av.

Läs hela artikeln.

WENDELSBEGS FOLKHÖGSKOLA. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


Turinge ost & vin

Therese och Jonas Kristiansson i Nykvarn sade upp sig och satsade fullt ut på att göra sin gemensamma passion för mat och dryck till sitt nya yrke. Tre år senare är Turinge ost & vin en blomstrande verksamhet med ostbutik, vinprovningar, bistro och andra kulinariska verksamheter samlade under samma tak. De
handlar många av sina råvaror på UHPOs avtal, även specialvaror.

Läs hela artikeln.

TURINGE OST & VIN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


Lovisagården

I ett bostadsområde på Vendelsö i Haninge ligger Lovisagården, ett småskaligt familjeägt demensboende med utpräglad hemkänsla. En viktig del av arbetet med att erbjuda de boende en genuin hemkänsla är att lägga ner mycket kärlek och omsorg i den mat som serveras. Här används i första hand svenska råvaror och allt tillagas från grunden av Lovisagårdens egen kokerska. Med hjälp av UHPOs avtal sparar man pengar på allt från livsmedel och förbrukningsvaror till arbetskläder.

Läs hela artikeln.

LOVISAGÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


KGH-gårdarna Strandhem och EFS-gården

I Örkelljunga i norra Skåne ligger två kristna kursgårdar som karakteriseras av en utpräglad gästfrihet och en inkluderande atmosfär. Både Strandhem och EFS-gården gästas varje år av många människor som går kurser, åker på läger, konfererar eller utbildar sig. Maten är hjärtat i verksamheterna och genom att nyttja UHPO:s avtal gör båda kursgårdarna smarta inköp.

Läs hela artikeln.

STRANDHEM OCH EFS-GÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.

 

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm