Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

UHPOs medlemmar har ordet

Det finns mycket att vinna på genom att låta UHPO hjälpa till med er avtals-upphandling. Framförallt sänker vi dina inköpskostnader! Men du får även mer tid över till din kärnverksamhet och du vet att du handlar med säkra och bra leverantörer.

Här är några medlemmar om sina upplevelser som UHPO-anslutna.

 

Gammeluddshemmet

Gammeluddshemmet är ett privat vårdhem som drivs av familjen Egserius. En underbar plats att tillbringa sin sista tid i livet på, med fokus på livskvalitet i form av såväl omgivningar, social gemenskap och vård som den viktiga aspekten kring vilken mat som serveras.

Läs hela artikeln.

GAMMELUDDSHEMMET. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Skärgårdens Café & Restaurang på Vrångö

Att ankomma med båten till ön Vrångö i Göteborgs skärgård är idag en helt annan upplevelse än för fem år sedan. Numer möts du av Jennie och Madeleine som med själ och hjärta driver Skärgårdens Café. Här har de skapat en familjär atmosfär och på menyn finner du läckra bakverk och måltider tillagade från grunden. Utöver bra upphandlade priser så är medlemsskapet i UHPO även en källa till inspiration.

Läs hela artikeln.

SKÄRGÅRDENS CAFÈ & RESTURANG. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Säbyholms Montessori

Säbyholms Montessori är en skola med höga mål. Men det handlar inte enbart om att eleverna ska ges en utbildning som resulterar i höga betyg. När de lämnar skolan ska de dessutom vara goda samhällsmedborgare som har fått med sig många andra värden utöver ämneskunskaper – i form av demokrati och ett hållbart samhälle. De tar del av flera av UHPOs avtal, bland annat med Martin & Servera och Lekolar.

Läs hela artikeln.

SÄBYHOLMS MONTESSORI. Artikel publicerad i UHPOs medlemstidning nr 2018/19.


Wendelsberg Folkhögskola

I Mölnlycke strax utanför Göteborg tornar en storslagen byggnad som utstrålar mycket snickarglädje upp sig. I den herrgårdsliknande byggnaden bedriver IOGT-NTO folkhögskola, vandrarhem och konferensverksamhet. Man har sett stora skillnader i utgifterna sedan man blev medlemmar i UHPO. Även UHPO utbildningsfond är något man uppskattar och tar del av.

Läs hela artikeln.

WENDELSBEGS FOLKHÖGSKOLA. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


Turinge ost & vin

Therese och Jonas Kristiansson i Nykvarn sade upp sig och satsade fullt ut på att göra sin gemensamma passion för mat och dryck till sitt nya yrke. Tre år senare är Turinge ost & vin en blomstrande verksamhet med ostbutik, vinprovningar, bistro och andra kulinariska verksamheter samlade under samma tak. De
handlar många av sina råvaror på UHPOs avtal, även specialvaror.

Läs hela artikeln.

TURINGE OST & VIN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


Lovisagården

I ett bostadsområde på Vendelsö i Haninge ligger Lovisagården, ett småskaligt familjeägt demensboende med utpräglad hemkänsla. En viktig del av arbetet med att erbjuda de boende en genuin hemkänsla är att lägga ner mycket kärlek och omsorg i den mat som serveras. Här används i första hand svenska råvaror och allt tillagas från grunden av Lovisagårdens egen kokerska. Med hjälp av UHPOs avtal sparar man pengar på allt från livsmedel och förbrukningsvaror till arbetskläder.

Läs hela artikeln.

LOVISAGÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


KGH-gårdarna Strandhem och EFS-gården

I Örkelljunga i norra Skåne ligger två kristna kursgårdar som karakteriseras av en utpräglad gästfrihet och en inkluderande atmosfär. Både Strandhem och EFS-gården gästas varje år av många människor som går kurser, åker på läger, konfererar eller utbildar sig. Maten är hjärtat i verksamheterna och genom att nyttja UHPO:s avtal gör båda kursgårdarna smarta inköp.

Läs hela artikeln.

STRANDHEM OCH EFS-GÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2017.


Stockholms Borgerskap

Redan under 1700-talet drev Stockholms Borgerskap social verksamhet och fattigvård. Sedan dess löper samhällsengagemanget som en röd tråd genom dess historia. I dag erbjuder den anrika föreningen bland annat äldre- och seniorboenden.
–  Samarbetet med UHPO är enormt betydelsefullt för oss eftersom vi varken har resurser eller kapacitet att hålla koll på priser och avtal, säger vd Pia Clark.

Läs hela artikeln.

STOCKHOLMS BORGERSKAP. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2017.


Sveriges Stadsmissioner

Sveriges Stadsmissioners arbete för människor i utsatthet och utanförskap är viktigare än någonsin. Med det nya avtalet med UHPO InköpsSupport får föreningens samtliga lokala Stadsmissioner tillgång till bättre avtal. Därigenom finns möjlighet att spara pengar som kan användas till insatser för de allt fler människor som befinner sig i fattigdom och utsatthet.

Läs hela artikeln.

SVERIGES STADSMISSIONER. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2017.


Fogdaröd

Med en värdegrund som vilar på trygghet, glädje, delaktighet, tillit och ansvar vill Fogdaröd vara det självklara vårdvalet. Företaget, med en lång historia att luta sig mot, drivs som ekonomisk förening och tror på naturens lugnande effekt. Genom att använda UHPOs avtal sparar man pengar på bland annat livsmedel och sjukvårdsartiklar.

Läs hela artikeln.

FOGDARÖD. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2017.


Hållandsgården

För familjen Eklöv som driver Hållandsgården i Undersåker är mötet med människor viktigast. Vare sig det handlar om unga konfirmander eller pensionärsgrupper möts alla med samma självklara intresse. Elisabeth Sehlstedt uppskattar den personliga kontakten med sin inköpscoach.
–  Vi har sparat en hel del pengar genom UHPO, säger hon.

Läs hela artikeln.

HÅLLANDSGÅRDEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2017.


SVPH får hjälp med upphandlingarna

Att vara medlem i UHPO InköpsSupport innebär inte bara förmånliga inköpspriser. Efter ett samtal med sin inköpscoach får SVPH numera varorna levererade direkt till varje avdelning och behöver inte längre bära tunga lådor långa sträckor.
 – Med hjälp av UHPO kan vi ställa krav som vi aldrig skulle få igenom på egen hand, säger Jonas Allenbrant, avdelningschef.

Läs hela artikeln.

SVPH. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


Kallfors Kök och Hotell

Kallfors, naturskönt beläget i Järna utanför Södertälje, består inte bara av en golfbana. Här finns också Kallfors hotell och Kallfors kök som sedan i januari drivs av erfarne krögaren Mårten Lindqvist. Han är trogen UHPO-kund sedan 2006 och har tagit med sig UHPO InköpsSupport till de flesta ställen han jobbat på.

Läs hela artikeln.

KALLFORS KÖK OCH HOTELL. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


Skånska möten

Skånska Möten är ett fristående nätverk av över 50 kvalitativa mötesplatser i Skåne. Tack vare avtalet med UHPO InköpsSupport kan samtliga anläggningar utnyttja avtalspriser och andra förmåner.
 – Bredden av leverantörer är fantastiskt bra för våra medlemmar, säger Elin Moritz, nätverkskoordinator. 

Läs hela artikeln.

HJO FOLKHÖGSKOLA. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


SVIF

UHPO InköpsSupport tecknade tidigare i år ett nytt avtal med SVIF, Sveriges Vandrarhem I Förening. Minna Rångeby från SVIF har höga förväntningar på samarbetet.
 – Våra medlemmar behöver inte längre lägga en massa dyrbar tid på att jaga priser, säger hon.

Läs hela artikeln.

SVIF. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


Hjo Folkhögskola

För Annette Eriksson, kökschef på Hjo folkhögskola, innebär medlemskapet i UHPO Inköpssupport mer än förmånliga avtal. Även när hon varit i behov av
nya maskiner till köket har hon vänt sig till sin inköpscoach Johan Bergfeldt
för att hitta rätt.

Läs hela artikeln.

HJO FOLKHÖGSKOLA. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


Rälsens förskolor

Att vara inköpsansvarig och administratör för tre enheter är en tidskrävande uppgift. Det vet Edna Rodriguez som arbetar på Rälsen förskolor och skolor i Sollentuna. Men tack vare medlemskapet i UHPO InköpsSupport går inköpen betydligt smidigare, samtidigt som hon kan hålla nere kostnaderna.

Läs hela artikeln.

RÄLSENS FÖRSKOLOR. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.
 


Lunnagård sjukhem

På Lunnagårds sjukhem i Eksjö är engagemanget helt avgörande. När personalen har hjärtat på rätta stället skapas en god livskvalitet för de boende.
- Vi hoppas samarbetet med UHPO ska innebära att vi kan hålla nere kostnaderna och även förenkla för vår kökspersonal, säger Johan Åsbrink, vd.

Läs hela artikeln.

LUNNAGÅRD SJUKHEM. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016.


 

Kristna Gårdar och Hotell

Kristna Gårdar och Hotell väljer att samarbeta med UHPO InköpsSupport. Kristna gårdar och hotell och har ett 70-tal anläggningar i landet i varierande storlekar. Med det nya avtalet med UHPO InköpsSupport
får både stora och små möjlighet att handla på förmånliga avtal.

Läs hela artikeln.

KRISTNA GÅRDAR OCH HOTELL. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2016.

 


 

Your Hotel – Ny samarbetspartner

UHPO InköpsSupport har tecknat ett nytt avtal med hotellkedjan Your Hotel som består av 40 privatägda och oberoende hotell i hela landet. Företagets vd Percy Henriksson har stora förväntningar på samarbetet.
  – UHPO InköpsSupport är väldigt seriösa och har en organisation som kan leverera det vi behöver, säger han.

Läs hela artikeln.

YOUR HOTEL. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2016.

 


 

Drakamöllan – Gårdshotellet på Österlen

För den nytillkomna UHPO InköpsSupport-medlemmen Drakamöllan Gårdshotell är naturen den främsta inspirationskällan. Men det är inte bara de vackra omgivningarna som får gästerna att återvända. Här finns en stark
känsla av exklusivitet som omfattar allt från maten till de personligt inredda gästrummen.

Läs hela artikeln.

DRAKAMÖLLAN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2015.
 Lillsved

Folkhögskolekurserna har förändrats genom åren men ledarskap inom hälsa och idrott är fortfarande grunden i verksamheten på Lillsved utanför Stockholm. En annan viktig ingrediens är maten.
 – Bra mat är oerhört viktigt för våra gäster, säger husmor Sisko Jaber.

Läs hela artikeln.

LILLSVED. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 1 2015. 

 

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm