Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Beställning
Visa bara anbudsartiklar
(Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet)
Visa bara anbudsartiklar

Klicka bort bocken för att visa hela sortimentet
Produktgrupp
Version:
E-butik Flex (6.9)

SKÅNSKA MÖTEN. Artikel publicerad i UHPOs kundtidning nr 2 2016. Text Patrik Wirén

Elin tar varje tillfälle att berätta
om de fördelaktiga avtalen

Skånska Möten är ett fristående nätverk av över 50 kvalitativa mötesplatser i Skåne. Tack vare avtalet med UHPO InköpsSupport kan samtliga anläggningar utnyttja avtalspriser och andra förmåner.
 – Bredden av leverantörer är fantastiskt bra för våra medlemmar, säger Elin Moritz, nätverkskoordinator. 

Skånska Möten etablerades år 2000, i samband med att Öresundsbron blev klar. Ända sedan starten har företaget arbetat med att marknadsföra sina medlemsanläggningar mot både danska och svenska mötesköpare, förklarar Elin Moritz som drivit Skånska Möten sedan 2012. Storlekarna på anläggningarna skiftar rejält. Från city- och spahotell till det lilla hotellet ute på gården. Det samtliga har gemensamt är att de är belägna i Skåne, i övrigt är skillnaderna fler än likheterna.

GILLAR ATT DET INTE ÄR TVINGANDE
Ungefär samtidigt som Elin Moritz tog över Skånska Möten kontaktades hon också av UHPO InköpsSupport. Genast förstod hon att det som presenterades för henne vore perfekt för de anläggningar som hon arbetar med.   
 – Särskilt för de lite mindre som inte tillhör någon av kedjorna. Det är verkligen inte lätt för en liten aktör att på egen hand få bra avtal. Så det som tilltalade mig var möjligheten att hjälpa de mindre anläggningarna att sänka sina kostnader, men jag gillar också att det inte är tvingande på något sätt. Många jobbar med sina lokala producenter och vill ha närproducerat men kan använda sig av de avtal som passar.

Känner anläggningarna till fördelarna med UHPO InköpsSupport?
– Det är inte tillräckligt många som vet vad det innebär. När jag träffar medlemmar pratar jag alltid om UHPO och berättar att de kan få hjälp att jämföra de avtal som finns med priserna man har i dag. Men alltför ofta hamnar det på ”att göra-listan” som man aldrig kommer till. Så alldeles för få använder det i dag. Men jag fortsätter trycka på det hela tiden eftersom jag vet att våra medlemmar har mycket att vinna på det. ♦

<< Tillbaka

UHPO HAR AVTAL MED
 • KONTAKT
  www.uhpo.se
  info@uhpo.se
  08 - 560 324 50
  Vanadisvägen 24
  113 46 Stockholm