Läsvärt

Det finns mycket att vinna på genom att låta UHPO hjälpa till med er avtalsupphandling. Framförallt sänker vi dina inköpskostnader! Men du får även mer tid över till din kärnverksamhet och du vet att du handlar med säkra och bra leverantörer. Här kan du läsa om några av UHPOs medlemmar och deras upplevelser som UHPO-anslutna.

Gymnasiet där arbetslivet är en del av skoldagen

Matglädje och mänskliga möten präglar dagarna på hotell-och restaurangskolan Nyköping Strand. För ett par år sedan blev de medlem i UHPO,  något som inneburit positiva förändringar på flera plan.

Läs artikeln

Livräddande utbildningar via UHPO Utbildningsfond

Mårtenssons Utbildningar erbjuder livräddande utbildningar till företag och organisationer. UHPO bjuder sina medlemmar på 50% av utbildningskostnaden.

Läs artikeln

Jämshög folkhögskola sänkte livsmedelsnotan

På Jämshögs folkhögskola är maten en viktig och uppskattad del av verksamheten. Tack vare sitt UHPO-medlemskap har skolan nu kunnat sänka sina livsmedelskostnader rejält.

Läs artikeln

Förskolan Ior får mer pengar över till verksamheten

På förskolan Ior arbetar man med lustfyllt lärande och har barnen i fokus. Nu samarbetar man med UHPO för att effektivisera och minska sina inköpskostnaden. Varje sparad krona går rakt in i verksamheten.

Läs artikeln

Nämndemansgården axlade pandemins utmaningar

Nämndemansgården är Sveriges ledande företag inom beroendeproblematik, och har haft sina internat öppna under hela året. Med ansvaret för så människors välbefinnande innebär pandemin en extra utmaning. Vi samtalar med Nämndemansgårdens VD Martin Franklin.

Läs artikeln

Staples koncept Plan C vägleder till en coronasäker arbetsplats

Att saker och ting har förändrats efter covid-19 är vi alla medvetna om. Men vad innebär det inför framtiden? För Staples gick det snabbt att ställa om till det nya normala och de tog bland annat fram konceptet Plan C. En lösning som underlättar att Coronasäkra arbetet på kontor, i offentliga miljöer samt distansarbetet i hemmet.

Läs artikeln