Så funkar det

Riktigt bra inköpsavtal för alla

Tillsammans är vi starka

Ungefär så kan man sammanfatta idén med inköpssamverkan. Som ensam aktör är inte förhandlingsläget det bästa, men tillsammans med ytterligare ett stort antal företag och organisationer finns det helt andra möjligheter att få ned priserna. Vi på UHPO InköpsSupport erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer. Tack vare våra stora gemensamma inköpsvolymer kan vi pressa priserna och förhandla fram riktigt bra villkor till våra medlemmar. Vi hjälper er att på ett enkelt och snabbt sätt sänka era inköpskostnader.

Fokusera på din kärnverksamhet

En annan fördel är att ni slipper lägga onödig tid på att bevaka och förhandla era inköpsavtal själv. Hos oss får du en personlig inköpscoach som hjälper dig att handla rätt och visar dig hur just er verksamhet drar mesta möjliga nytta av våra avtal. Du sparar helt enkelt både tid och pengar som medlem i UHPO InköpsSupport.

När du handlar på UHPOs avtal kan du alltid känna dig trygg. Vi både kvalitets- och miljösäkrar alla leverantörer och följer upp kontinuerligt. Du har givetvis friheten att välja vilka avtal du önskar handla på, alla inköp sker helt och hållet på dina villkor

5 goda skäl

Spara pengar

Som medlem i UHPO får du förmånliga priser på varorna du beställer. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi förhandla fram bra villkor med de ledande leverantörerna.

Få mer tid

Som medlem i UHPO kan du koncentrera dig på kärnverksamheten. Att förhandla fram avtal och bevaka produkter är ofta en orimligt stor tidstjuv. Låt UHPO göra jobbet istället.

Kvalitetssäkrade leverantörer

UHPO är en trygg samarbetspartner som miljö- och kvalitetssäkrar alla leverantörer och samarbetspartners.

Personlig inköpscoach

Som medlem får du egen inköpscoach som du kan vända dig till för bland annat inköpskonsultation, hjälp att ta in större offerter mm.

Frihet

Självklart väljer du själv vilka avtal du väljer att handla på – du förbinder dig inte till någonting.

Medlemssidorna och Avtalsguiden

Som medlem i UHPO har du tillgång till Medlemssidorna. Här håller du dig uppdaterad om pågående kampanjer och erbjudanden och viktig information från UHPO och avtalsleverantörer. På Mina sidor kan se dina kundnummer hos de avtalsleverantörer du är ansluten till.

Här finns även Avtalsguiden, där du enkelt hittar de leverantörer du har tillgång till samt information om rabatter, aktuella prislistor och mycket mer.

Till Medlemssidorna