Utbildningsfonden

Kostnadsfri kompetensutveckling med UHPO Utbildningsfond

För oss är det viktigt att er verksamhet utvecklas och mår bra! Vi har därför upprättat UHPO utbildningsfond. Du som UHPO-medlem har möjlighet att ansöka om kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit. Vi erbjuder även livräddningsutbildningar via G Holter AB – där UHPO Utbildningsfond står för halva kurskostnaden.

      Logga Utbildningfonden

Martin & Serveras GastroMerit

Kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit.

Gör så här för att ansöka om utbildningsstöd:

1. Besök Gastromerits sida för att se vilka utbildningar som erbjuds.

2. Skriv ihop en ansökan och skicka till info@uhpo.se. Ansökan ska innehålla vilken utbildning du är intresserad av och en bra motivering. Vi vill också veta att din arbetsgivare godkänt att du ansöker.

3. UHPO behandlar din ansökan och återkommer inom 3-4 arbetsdagar med besked. Om ansökan beviljas så får du en bokningskod som du uppger i kontakt med Martin & Serveras GastroMerit.

Övriga villkor

UHPO står inte för eventuella resekostnader eller boendekostnader kopplat till utbildningstillfället. GastroMerits ordinarie avbokningsregler gäller.

Livräddningskurser med G Holter AB

Alla ska kunna känna sig trygga på sin arbetsplats! UHPO erbjuder nu sina medlemmar livräddande utbildningar, där UHPO står för 50% av utbildningkostnaden.

Gör så här för att ansöka om utbildningsstöd:

1. Här hittar du kursutbud och prislista.

2. Skriv ihop en ansökan och skicka till info@uhpo.se. Ansökan ska innehålla vilken utbildning ni är intresserade av, samt en bra motivering.

2. UHPO behandlar din ansökan och återkommer inom 3-4 arbetsdagar med besked och mer information.

Övriga villkor

UHPO står inte för eventuella resekostnader eller boendekostnader kopplat till utbildningstillfället.

Medlemssidorna och Avtalsguiden

Som medlem i UHPO har du tillgång till Medlemssidorna. Här håller du dig uppdaterad om pågående kampanjer och erbjudanden och viktig information från UHPO och avtalsleverantörer. På Mina sidor kan se dina kundnummer hos de avtalsleverantörer du är ansluten till.

Här finns även Avtalsguiden, där du enkelt hittar de leverantörer du har tillgång till samt information om rabatter, aktuella prislistor och mycket mer.

Till Medlemssidorna