Aktuellt

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig!

16 mar 2023

Aktuellt

Inköpsportalen flyttar – UHPO blir Visma

I slutet av mars flyttar UHPO:s inköpstjänst, med alla leverantörer och företagsrabatter, in i Visma Advantages inköpsportal.
Därefter kommer du som ska logga in på UHPO:s medlemssidor att göra det via Vismas inköpsportal istället.

13 feb 2023

Aktuellt

Har du koll på belysning och utfasning?

Logga in på medlemsportalen och läs mer om dom viktiga datum som gäller 2023.

30 jan 2023

Aktuellt

Fina personalrabatter

Nu kan vi erbjuda fina personalrabatter!

Rabatter hos flera populära företag och butiker – bland annat resor med SJ, hotellvistelser hos Scandic mfl, elektronik, glasögon, kontaktlinser och mycket annat.

Länk till personalrabatterna finns på medlemssidorna.

9 jan 2023

Aktuellt

Senaste numret av medlemstidningen.

I detta nummer berättar vi mer om att UHPO blivit Visma – och vad det innebär för våra medlemmar.

Vi besöker Arkipelag Hotel & Brewery som utvecklar sin verskamhet – trots det osäkra ekonomiska läget. Vi får också inblick i hur det gick till när Gerdmans inredningar hjälpte Jämshögs folkhögskola att uppdatera den slitna matsalen till en riktigt härlig restaurang.

Vi ger även tips kring hur man ska tänka kring matsvinn i köket – alla kan börja med nåt!

Det och mycket mer i den nya numret. Om du inte fått tidningen i brevlådan än är du välkommen att kontakta oss på info@uhpo.se så skickar vi den till dig!

5 jan 2023

Kampanjer & Erbjudanden

Kostnadsfri inredninghjälp med Gerdmans

Behöver din arbetsplats en humörhöjare? Nu får du som UHPO-medlem kostnadsfri inredningshjälp med att planera och skapa en kreativ arbetsplats där jobbet flyter bättre och människor trivs.

Gerdmans har 16 000 produkter i ett brett sortiment för kontor och konferensrum, lounger och lunchrum, omklädningsrum, lager och industrier. Mer arbetsglädje för pengarna. Som UHPO-medlem har du förmånliga rabatter på hela katalogsortimentet, läs mer och aktivera avtalet på medlemssidorna.

3 jan 2023

Aktuellt

Vi utökar vårt team med inköpscoach

Vi välkomnar Claes Åhrström till UHPO InköpsSupport!
Claes kommer senast från Martin & Servera. Han är i grunden kock och har jobbat i restaurangbranschen i många år. Claes ser fram emot att kunna underlätta för UHPO:s kunder i deras jobbvardag.

1 jan 2023

Kampanjer & Erbjudanden

UHPO Utbildningsfond: Ansök om kostnadsfri utbildning hos GastroMerit

Som UHPO-medlem har du via UHPO utbildningsfond möjlighet att ansöka om kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit.

8 dec 2022

Kampanjer & Erbjudanden

1000 kr i nykundsrabatt hos Fortum

Nu kan UHPO:s kunder ta del av förmånliga elavtal hos Fortum via Visma Advantage! Som ny kund får du dessutom 1000 kr i rabatt.
Läs mer om avtalet på medlemssidorna eller kontakta en inköpscoach om du vill veta mer.

24 nov 2022

Aktuellt

25 tips som minskar matsvinn i storkök

Minskat matsvinn handlar inte bara om miljö och klimat. Genom att använda så mycket som möjligt av de råvaror som köps in och den mat som tillagas håller man så klart även ner de egna kostnaderna – något som blivit ännu mer angeläget i samband med att livsmedelspriserna ökat kraftigt på senare tid.

8 sep 2022

Avtalsnytt

Unik avtalsprislista och rabatt hos Office Depot

Ny avtalsleverantör via Visma Advantage. Nu får du som UHPO-medlem tillgång till en avtalsprislista om 3000 produkter och rabatt på övriga sortimentet. Logga in på medlemssidorna eller kontakta en inkpscoach för mer info och för att aktivera om avtalet.

6 apr 2022

Aktuellt

Pressmeddelande: Visma förvärvar UHPO InköpsSupport

UHPO InköpsSupport har i dagarna förvärvats av Visma Advantage, Nordens ledande marknadsplats för små och medelstora företag som vill öka sin köpkraft. Med förvärvet stärker man sin position med ett ännu starkare kunderbjudande, fler produktområden och ökad samverkanskraft.

För UHPO:s medlemmar, partners och leverantörer innebär detta inte några förändringar – verksamheten fortsätter som vanligt. Som medlem har du fortfarande kvar din kontaktperson, samma leverantörer och avtal.

29 okt 2021

Aktuellt

Video: Tips från inköpscoachen

UHPO:s inköpscoach Tobias Hultman Root tipsar om hur man bäst använder sitt UHPO-medlemskap.

29 okt 2021

UHPO informerar

Se video med Nyköping Strand restaurangskola

Här berättar Claus Jarding, yrkeslärare på restaurangskolan Nyköping Strand, om verksamheten och om samarbetet med UHPO för inköp.

29 sep 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Utbildningsfonden: 50% rabatt på livräddande utbildningar hos G Holter AB

UHPO utökar nu Utbildningsfonden och kan erbjuda sina medlemmar livräddande utbildningar, där UHPO står för 50% av utbildningkostnaden. Alla ska kunna känna sig trygga på sin arbetsplats!

24 aug 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Extra rabatt till nya kunder!

Nu får alla medlemmar till UHPO Inköpssupport 25 öre extra om man tecknar nytt konto på Circle K. Logga in på medlemssidorna för läsa mer och att ta del av erbjudandet.