Aktuellt

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig!

Invacare – ny leverantör inom utrustning för sjukvård

UHPO presenterar en ny leverantör inom utrustning och hjälpmedel för sjukvård. Invacare är världens ledande tillverkare av hjälpmedel för människor med funktionshinder, med marknadsnärvaro i över 80 länder och fler än 6 000 medarbetare globalt.

Utbildningsfonden: 50% rabatt på livräddande utbildningar hos G Holter

UHPO utökar nu Utbildningsfonden och kan erbjuda sina medlemmar livräddande utbildningar, där UHPO står för 50% av utbildningkostnaden. Alla ska kunna känna sig trygga på sin arbetsplats!

Livräddning och hjärtstartare

Ny UHPO-leverantör. G Holter förser företag, föreningar och privatpersoner med hjärtstartare samt utbildningar inom Hjärt-/Lungräddning och Första hjälpen. Läs mer på medlemssidorna.

Extra rabatt till nya kunder!

Nu får alla medlemmar till UHPO Inköpssupport 25 öre extra om man tecknar nytt konto på Circle K. Logga in på medlemssidorna för läsa mer och att ta del av erbjudandet.

Staples lanserar Plan C

Många verksamheter planerar att öppna upp sina arbetsplatser men det är viktigt att anpassa sig till det nya normaltillståndet. Logga in på medlemssidorna för att ta del av Staples tips.

Prisjustering på handskar hos Mediq

Mediq tvingas höja priserna på handskar from 1 augusti 2020 pga Coronapandemin. Läs mer på medlemssidorna.

Kraftig prisökning på undersökningshandskar hos OneMed

Vår upphandlade sjukvårdsgrossist OneMed kommer den 15 juli att höja priserna kraftigt på framförallt undersökningshandskar. Läs mer på medlemssidorna.

Förebyggande hygien- och städprodukter från Gerdmans

Gerdmans har produkter som skyddar dig själv och din personal. Logga in på medlemssidorna för att ta del av produktlista.

Vi erbjuder rådgivning och stöd

Den krissituation som Sverige och världen just nu befinner sig i ställer nya stora krav på oss alla. Många är oroliga både för hälsan och för er verksamhet. Vi på UHPO InköpsSupport med inköpscoacher och medlemsservice finns till hands för att stödja er. Kontakta oss gärna för rådgivning!

Superpriser på kopieringspapper

UHPOs medlemmar har tillgång till extraordinära priser på kopieringspapper hos Staples. Mer information på medlemssidorna.

UHPO bjuder på utbildning!

Nu har du som UHPO-medlem möjlighet till gratis utbildning hos Martin & Serveras GastroMerit. Gäller webb- och streamade utbildningar. Läs mer på Medlemssidorna.

Extra rabatterade priser hos Ahlsell

Ahlsell har extra rabatterade priser på utvalda artiklar inom el- och belysning samt badrum. Ladda ner kampanjbladet på Medlemssidorna.

Läs senaste numret av medlemstidningen

I det senaste numret av medlemstidningen talar vi om matsvinn! Vi besöker Saltå By som har en inspirationsdag med stjärnkocken Paul Svensson; vi får hållbara tips från inköpscoacherna och tar reda på mer om hur Martin & Servera jobbar för att minska matsvinn.

UHPO Utbildningsfond: Ansök om kostnadsfri utbildning hos GastroMerit

Som UHPO-medlem har du via UHPO utbildningsfond möjlighet att ansöka om kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit.

Följ UHPO på LinkedIn

På LinkedIn kan du hålla dig uppdaterad om UHPOs aktiviteter, få tips från inköpscoacherna och ta del av intressanta artiklar för inköpare.