Aktuellt

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig!

10 dec 2023

Aktuellt

Inköpsportalen har flyttat – UHPO har blivit VismaUhpo

I slutet av mars flyttade UHPO:s inköpstjänst, med alla leverantörer och företagsrabatter, in i Visma Advantages inköpsportal.
Du som ska logga in på UHPO:s medlemssidor gör det via Vismas inköpsportal istället.

9 dec 2023

Aktuellt

Senaste numret av medlemstidningen.

I detta numret besöker vi S:t Sigfrids folkhögskola, tittar in hos Lindgården - ett äldrecenter som satsar på gemenskap - och pratar med leverantören Martin & Servera.
Det och mycket mer finns i det nya numret.

Om du inte fått tidningen i brevlådan än är du välkommen att kontakta oss på info.advantage@visma.com så skickar vi den till dig!

30 nov 2023

Aktuellt

Fina personalrabatter

Nu kan vi erbjuda fina personalrabatter!

Rabatter hos flera populära företag och butiker – bland annat resor med SJ, hotellvistelser hos Scandic mfl, elektronik, glasögon, kontaktlinser och mycket annat.

Länk till personalrabatterna finns på medlemssidorna.

20 nov 2023

Aktuellt

25 tips som minskar matsvinn i storkök

Minskat matsvinn handlar inte bara om miljö och klimat. Genom att använda så mycket som möjligt av de råvaror som köps in och den mat som tillagas håller man så klart även ner de egna kostnaderna – något som blivit ännu mer angeläget i samband med att livsmedelspriserna ökat kraftigt på senare tid.

5 okt 2023

Kampanjer & Erbjudanden

Kostnadsfri inredninghjälp med Gerdmans

Behöver din arbetsplats en humörhöjare? Nu får du som VismaUhpo-medlem kostnadsfri inredningshjälp med att planera och skapa en kreativ arbetsplats där jobbet flyter bättre och människor trivs.

Gerdmans har 16 000 produkter i ett brett sortiment för kontor och konferensrum, lounger och lunchrum, omklädningsrum, lager och industrier. Mer arbetsglädje för pengarna. Som UHPO-medlem har du förmånliga rabatter på hela katalogsortimentet, läs mer och aktivera avtalet på medlemssidorna.

1 okt 2023

Kampanjer & Erbjudanden

UHPO Utbildningsfond: Ansök om kostnadsfri utbildning hos GastroMerit

Som VismaUhpo-medlem har du via UHPO utbildningsfond möjlighet att ansöka om kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit.

3 jan 2023

Aktuellt

Vi utökar vårt team med inköpscoach

Vi välkomnar Claes Åhrström till UHPO InköpsSupport!
Claes kommer senast från Martin & Servera. Han är i grunden kock och har jobbat i restaurangbranschen i många år. Claes ser fram emot att kunna underlätta för UHPO:s kunder i deras jobbvardag.

6 apr 2022

Aktuellt

Pressmeddelande: Visma förvärvar UHPO InköpsSupport

UHPO InköpsSupport har i dagarna förvärvats av Visma Advantage, Nordens ledande marknadsplats för små och medelstora företag som vill öka sin köpkraft. Med förvärvet stärker man sin position med ett ännu starkare kunderbjudande, fler produktområden och ökad samverkanskraft.

För UHPO:s medlemmar, partners och leverantörer innebär detta inte några förändringar – verksamheten fortsätter som vanligt. Som medlem har du fortfarande kvar din kontaktperson, samma leverantörer och avtal.

29 okt 2021

Aktuellt

Video: Tips från inköpscoachen

UHPO:s inköpscoach Tobias Hultman Root tipsar om hur man bäst använder sitt UHPO-medlemskap.

29 okt 2021

UHPO informerar

Se video med Nyköping Strand restaurangskola

Här berättar Claus Jarding, yrkeslärare på restaurangskolan Nyköping Strand, om verksamheten och om samarbetet med UHPO för inköp.

29 sep 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Utbildningsfonden: 50% rabatt på livräddande utbildningar hos G Holter AB

UHPO utökar nu Utbildningsfonden och kan erbjuda sina medlemmar livräddande utbildningar, där UHPO står för 50% av utbildningkostnaden. Alla ska kunna känna sig trygga på sin arbetsplats!

24 aug 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Extra rabatt till nya kunder!

Nu får alla medlemmar till UHPO Inköpssupport 25 öre extra om man tecknar nytt konto på Circle K. Logga in på medlemssidorna för läsa mer och att ta del av erbjudandet.