Aktuellt

Här hittar du den senaste informationen om nya avtal och annat smått och gott som kan vara bra att hålla koll på. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss på UHPO om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig!

10 jun 2022

Aktuellt

UHPO erbjuder personalrabatter via Visma Advantage

Då UHPO numera är en del av Visma Advantage så kan vi nu erbjuda många förmånliga personalrabatter.

Rabatterna omfattar allt från tågresor, hyrbilar, hotellvistelser, glasögon och linser, inredning, bläckpatroner, blombud, byggmaterial, digitala presentkort och prenumeration på Dagens industri!

Exempel på företag som erbjuder personalrabatter: SJ, Scandic, Best Western, hotels.com, Hertz, AVIS, Bokus, Synoptik Lensway med många fler. Du hittar alla företag och rabatter på medlemssidorna. Välkommen!

31 maj 2022

UHPO informerar

Lediga jobb: Nu söker vi en ny medarbetare

UHPO InköpsSupport söker nu en relationsbyggande Säljare/Inköpscoach! Som Säljare/Inköpscoach ansvarar du för bearbetning (sälja in UHPOs inköpsavtal) av befintliga medlemmar/kunder och rekrytering av nya. Du kommer också att fungera som rådgivare till UHPOs medlemmar/kunder kring olika frågor relaterade till inköp.

13 maj 2022

Kampanjer & Erbjudanden

Vårens varumärkeskampanj med Martin & Servera 16 maj–26 juni

Då var det dags för vårens varumärkeskampanj med Martin & Servera. Med våren kommer många spännande nyheter från våra producenter. Missa inte prisbomberna med extra förmånliga priser: god äppeldryck från Kiviks musteri, härliga chokladmuffins från Grays, Sous Vide-kyckling från Atria, Nougatglass från Sia Glass – för att nämna några.

Kampanjen pågår 16 maj–26 juni. Ladda ner kampanjbladet på medlemssidorna.

5 maj 2022

Kampanjer & Erbjudanden

Kostnadsfri inredninghjälp med Gerdmans

Behöver din arbetsplats en humörhöjare? Nu får du som UHPO-medlem kostnadsfri inredningshjälp med att planera och skapa en kreativ arbetsplats där jobbet flyter bättre och människor trivs.

Gerdmans har 16 000 produkter i ett brett sortiment för kontor och konferensrum, lounger och lunchrum, omklädningsrum, lager och industrier. Mer arbetsglädje för pengarna. Som UHPO-medlem har du förmånliga rabatter på hela katalogsortimentet, läs mer och aktivera avtalet på medlemssidorna.

6 apr 2022

Aktuellt

Pressmeddelande: Visma förvärvar UHPO InköpsSupport

UHPO InköpsSupport har i dagarna förvärvats av Visma Advantage, Nordens ledande marknadsplats för små och medelstora företag som vill öka sin köpkraft. Med förvärvet stärker man sin position med ett ännu starkare kunderbjudande, fler produktområden och ökad samverkanskraft.

För UHPO:s medlemmar, partners och leverantörer innebär detta inte några förändringar – verksamheten fortsätter som vanligt. Som medlem har du fortfarande kvar din kontaktperson, samma leverantörer och avtal.

31 mar 2022

Avtalsnytt

Nya rabatter hos OKQ8 och tanka-stationerna

From 1 april börjar de nya bättre drivmedelsrabatterna (mot listpriserna) att gälla hos OKQ8. Samma rabatter gäller även på tanka-stationerna. Avtalet omfattar nu även hyrbilar.
När det gäller drivmedelsrabatterna kan man även som arbetsgivare låta anställda få ta del av rabatterna.

31 mar 2022

Aktuellt

UHPO blir associerad partner till SCR Svensk Camping

Vi välkommen en ny medlem, SCR, som är en branschorganisation för svensk camping. SCR har i dagsläget cirka 300 anslutna campingar i Sverige. Samtliga dessa har nu fri tillgång till våra inköpsavtal.

16 mar 2022

Kampanjer & Erbjudanden

Kampanj på kaffemaskiner hos Elgiganten Företag

Hitta rätt kaffemaskin för ditt företag. Elgiganten blev ny avtalsleverantör i början på året och nu har du som UHPO-medlem möjlighet att köpa kaffemaskiner till mycket förmånliga avtalspriser. Har du inte redan aktiverat avtalet så gör du det på medlemssidorna eller kontaktar din inköpscoach!

10 feb 2022

Avtalsnytt

Uppdaterat avtal med Rikstvätt

Avtalet med Rikstvätt är uppdaterat.

Logga in och läs mer.

10 feb 2022

Avtalsnytt

Bättre rabatter hos Preem

Nytt avtal med Preem ger ytterligare mer i rabatt.

Logga in på medlemssidorna och ta del av avtalet.

14 jan 2022

Avtalsnytt

Elgiganten Företag

Nytt spännande avtal med Nordens ledande leverantör inom elektronik, data, telefoni och vitvaror.

Logga in och läs mer på medlemssidorna.

7 dec 2021

Avtalsnytt

Granngården

Nytt bättre avtal med fasta rabatter hos Granngården från 1 januari 2022.

Logga in på medlemsidorna och läs mer.

8 nov 2021

Aktuellt

Har du fått det senaste numret?

Nu ska alla medlemmar ha fått den nya medlemstidningen i brevlådan. Här kan du läsa och inspireras av hur UHPO:s medlemmar använder sitt medlemsskap på bästa sätt för att effektivisera sina inköp, spara pengar och få mer tid över till verksamheten. Inköpscoachen Tobias ger sina tips på nystart i pandemins spår och vi får ett samtal med HLR-instruktören Göran Holter som genom Mårtenssons ger livräddande utbildningar.

29 okt 2021

Aktuellt

Video: Tips från inköpscoachen

UHPO:s inköpscoach Tobias Hultman Root tipsar om hur man bäst använder sitt UHPO-medlemskap.

29 okt 2021

UHPO informerar

Se video med Nyköping Strand restaurangskola

Här berättar Claus Jarding, yrkeslärare på restaurangskolan Nyköping Strand, om verksamheten och om samarbetet med UHPO för inköp.

27 okt 2021

Leverantörsinfo

Staples byter namn till Lyreco

Efter Lyrecos förvärv tidigare i år kommer Staples att byta namn till Lyreco. Bytet sker fullt ut i Juli 2022.

29 sep 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Utbildningsfonden: 50% rabatt på livräddande utbildningar hos G Holter AB

UHPO utökar nu Utbildningsfonden och kan erbjuda sina medlemmar livräddande utbildningar, där UHPO står för 50% av utbildningkostnaden. Alla ska kunna känna sig trygga på sin arbetsplats!

24 aug 2020

Kampanjer & Erbjudanden

Extra rabatt till nya kunder!

Nu får alla medlemmar till UHPO Inköpssupport 25 öre extra om man tecknar nytt konto på Circle K. Logga in på medlemssidorna för läsa mer och att ta del av erbjudandet.

1 aug 2020

Kampanjer & Erbjudanden

UHPO Utbildningsfond: Ansök om kostnadsfri utbildning hos GastroMerit

Som UHPO-medlem har du via UHPO utbildningsfond möjlighet att ansöka om kostnadsfria utbildningsdagar hos GastroMerit.