Visma förvärvar UHPO InköpsSupport

Pressmeddelande 6 april 2022.

UHPO InköpsSupport har förvärvats av Visma Advantage, Nordens ledande marknadsplats för små och medelstora företag som vill öka sin köpkraft. Med förvärvet stärker man sin position med ett ännu starkare kunderbjudande, fler produktområden och ökad samverkanskraft.

För UHPO:s medlemmar, partners och leverantörer innebär detta inte några förändringar – verksamheten fortsätter som vanligt. Som medlem  har du fortfarande kvar din kontaktperson, samma leverantörer och avtal.

UHPO:s medlemmar kommer få tillgång till förmånliga avtal inom fler produktområden, t.ex. hotell och konferens, tjänstebilar, försäkringar mm. Mer information om detta kommer inom kort.

– Det är med en känsla av stolthet vi lämnar över vår verksamhet till Visma. Tillsammans med våra engagerade och duktiga medarbetare har vi byggt upp ett företag med hög kvalitet i alla affärsrelaterade led. Jag känner en stor trygghet i att verksamheten nu får förutsättningar att gå från fantastisk till otrolig, säger Magnus Romander, huvudägare UHPO InköpsSupport.

– Genom förvärvet ökar vi vår gemensamma köpkraft och ger både Vismas och UHPO:s kunder bättre villkor, samt tillgång till fler avtal och leverantörer. Vi är redan i dag Sveriges största inköpare till små och medelstora företag. Och med den här affären breddar vi basen i vårt kunderbjudande och öppnar samtidigt dörren till helt nya segment på marknaden, säger Henrik Salwén, vd Visma Advantage.

För mer information, kontakta gärna:
Filip Minör, Affärsområdesansvarig UHPO InköpsSupport
Tfn: 070-352 16 10
Mail: filip.minor@uhpo.se

Magnus Romander och Henrik Salwén.