Ett förmånligt samarbete för 300 SCR:s campingar

6 maj 2022.

UHPO välkomnar SCR Svensk Camping som ny associerad partner. SCR Svensk Camping är en branschorganisation för svenska campinganläggningar och har i dagsläget cirka 300 campingar i Sverige anslutna. Samtliga dessa kan nu fritt ansluta sig till UHPO och få tillgång till samtliga inköpsavtal.

Peter Jansson, Tf vd på SCR ser flera fördelar med det nya samarbetet:
– Vi på SCR Svensk Camping är mycket nöjda med vårt samarbete med UHPO, som numera är en associerad partner till SCR. Genom samarbetet får våra medlemmar tillgång till inköpsavtal som UHPO förhandlat fram. Det innebär att våra medlemmar, förutom att de kan sänka sina inköpskostnader, även kan göra mer hållbara inköp framöver.

–Genom samarbetet med SCR så kommer vi att kunna hjälpa campingarna med att sänka sina inköpskostnader, förenkla inköpsprocessen och att göra mer hållbara inköp framöver. Flera av SCR:s anslutna campingar har redan anslutit sig till UHPO och börjat använda de förmånliga inköpsavtalen. Vi ser att vi kan hjälpa campingarna att spara mycket pengar, säger Filip Minör, verksamhetsansvarig på UHPO InköpsSupport.

UHPO InköpsSupport erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer. Alla medlemmar får tillgång till en personlig inköpscoach som hjälper er att minska kostnader och handla mer hållbart. Som en bonus får du mer tid över till det ni är bäst på – er kärnverksamhet!

 

Peter Jansson, Tf vd på SCR, tror att samarbetet med UHPO kommer gynna SCR:s medlemmar på flera sätt.

Vill du veta mer om hur din verksamhet kan sänka sina inköpskostnader?